Micha Kat in het nauw

En u maar geloven dat dit een zielige kutsite voor anonieme trollen met een talentloos leven was, hm? Mooi niet. Okee, bovenstaande titel is wat flauw, maar achter de schermen trekt De Reaguurder wel degelijk aan vele touwtjes. Touwtjes die op hun beurt weer strak om de ballen van de New World Order geknoopt zitten. Bewijs? Drie weken geleden vroeg ik me af hoe het mogelijk was dat een lasterende holocaust ontkenner als Micha Kat straffeloos de grofste onzin op het net kon pleuren, terwijl u na een sarcastisch twietje meteen bij de wijkagent moet komen.

Dat topic heeft bij de diverse Geheime Broederschappen Die Ons Land Eigenlijk Besturen voor flink wat onrust gezorgd. “Hoe krijgen we dat weer stil?” was de grote vraag. Toen hen uiteindelijk duidelijk werd dat De Reaguurder niet van het net te DDOS-en is en dat ik helemaal geen te saboteren auto héb, besloten ze eieren voor hun geld te kiezen. Micha is vandaag bij aankomst op Schiphol door de marechaussee opgepakt. U ziet, hou ons een beetje te vriend.

Ander dingetje nog. Opgepakt bij aankomst op Schiphol? Was-ie op vakantie geweest, dan? Nee, hij kwam uit Laos. Daar woont hij namelijk. Grappig, niet? De man die de mond vol heeft over dictatoriale regimes en vrijheidsonderdrukkende elites woont zelf in één van de weinige communistische één-partij dictaturen die de wereld nog rijk is. En wat voor een dictatuur: showprocessen, martelende gevangenisbewaarders, verkrachtende politie, censuur, ze hebben het daar nog allemaal. Wat een fantastische thuisbasis voor een principieële, waarheidslievende journalist.

Dus, Micha, welkom terug. Ik stel voor dat je bij een eventuele Nederlandse veroordeling eist dat je je straf thuis mag uitzitten. Fijn in een cel in Laos. Dat zou niet meer dan logisch zijn, toch? Of ga je je hier echt onderwerpen aan dat (volgens jou) door-en-door verrotte netwerk van kinderverkrachtende justitie medewerkers en moordende Oranje prinsen? Nee toch, zeker? Nee, dan Laos! Daar weten ze tenminste nog wat echte vrijheid is…

Man, wat ben jij een hypocriet.

52 Reaguursels

 • Moeilijk, Kat is eng, maar Demmink heb ik ook geen lekker gevoel bij.

  gentle giant | 25-04-12 | 21:37 |
 • Ik krijg altijd wel een nostalgisch gevoel bij Micha. De dorpsgek van het internet. Waar je over praat als je een halfje haalt bij de bakker.
  Zou stilletjes worden hoor, op het web, als Micha ook aan de fatsoensteugels gaat. Bovendien, wat moet Demmink dan in de vergetelheid? Die is na al die jaren toch ook gewend geraakt aan continue aandacht.

  Wilhelmina Kuttje | 25-04-12 | 21:45 |
 • mEoW too …!

  Centauri | 25-04-12 | 21:46 |
 • @gentle giant | 25-04-12 | 21:37
  @Wilhelmina Kuttje | 25-04-12 | 21:45

  Kan zijn, maar wat Demmink betreft is er nooit een schijn van bewijs geweest (ondanks diverse onderzoeken), en voor holocaust ontkenners die in dictatuurtjes onderduiken heb ik per definitie geen respect.

 • Kat is eng, Demmink is eng.
  Maar Kat is een bewezen enge mafketel en Demmink onbewezen eng.

  TINC.

  Mordicant | 25-04-12 | 21:49 |
 • Wat een lang verhaal…

  kapotte_stofzuiger | 26-04-12 | 00:19 |
 • @kapotte_stofzuiger | 26-04-12 | 0:19

  Voor lezers met haast staat er een samenvatting van één regel aan het eind. We denken hier aan alles.

 • Laat die zak lekker op Laos zitten…Vast het liefst.

  Ik had al eens door zijn site geploegd, nav eerder stuk over dit heerschap. Deze Holocaust onkenner…(“er waren ook veel joden door ziekte gestorven ipv de gaskamer) lijkt mij eerder een media geile troll.
  Maar men kan hem hier ook in de diepste kerkers gooien, en verder zijn bestaan ontkennen.
  Micha????? nooit van gehoord!!

 • Laat IEDER|EEN nu eens notie nemen van het feit dat PRINS BERNARD nog LEEFT en hoogstpersoonlijk deze VRIJHEIDSSTRIJDER en KLOKKENLUIDER op heeft laten pakken! MICHA WEET TE VEEL!

 • Iemand die strijdt tegen dictatoriale regimes en vrijheidsonderdrukkende elites moet JUIST naar een land als Laos. Ik zie daar niks hypocriets in, in tegendeel.

  Bakito | 26-04-12 | 10:42 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 10:42

  Die stelling is begrijpelijk, zou hij daar tegen het regime strijden. Dat doet hij echter niet.

 • @Bakito | 26-04-12 | 10:42

  Zoals Andie zegt zou dat begrijpelijk zijn als hij daar zou strijden tegen het regime. Vooralsnog blijkt nergens uit dat hij dat doet. Hij woont er. Kan het me voorstellen want zo duur is Laos niet natuurlijk.

  BeunDeHaas | 26-04-12 | 10:47 |
 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 10:44

  Wellicht bestudeert hij het, zoals ik het fascisme onder de loep neem als GS-reaguurder….

  Bakito | 26-04-12 | 10:48 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 10:48

  Sure, en misschien wonen alle voorgaande pausen op de maan. Zou kunnen…

 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 10:50

  Dat weet je niet Andie, zolang er geen fatsoenlijke maanexpedities zijn geweest.

  Het is niettemin erg kort door de bocht om Mischa Kat te veroordelen, enkel en alleen op basis van informatie uit tweede rechterhand….

  Bakito | 26-04-12 | 10:57 |
 • Ik vind het behoorlijk hypocriet. Schoppen tegen het regime.Maar er wel wonen… Niets onmenselijks is deze gast vreemd.

 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 10:50

  neeb de Nazi’s wonen op de maan, Zie: http://www.dumpert.nl/mediabas.....erug_.html

  Enneeuh.. lees de site van Kat eens goed door dan kun je niet anders dan concluderen dat hij op zijn minst een ernstig getroubleerde man is.

  Mordicant | 26-04-12 | 11:02 |
 • @Niekske44 | 26-04-12 | 11:00

  Nee, anoniem kritiek leveren vanuit de luie bureaustoel getuigt van dapperheid en integriteit. Mischa Kat zoekt zijn politieke tegenstanders op en past daarmee in het rijtje Willem Oltmans, Ayaan en Kapitein Robert.

  Bakito | 26-04-12 | 11:07 |
 • *1000 euro overmaakt naar rekeningnummer 51.74.51.468 *

  Bakito | 26-04-12 | 11:08 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 10:57

  Ik veroordeel hem op basis van de troep die hij zelf aandraagt.

  @Bakito | 26-04-12 | 11:07

  Weet je wie ook zijn politieke tegenstanders opzocht? Alsof dat dan automatisch een claim to greatness is…

  Je bent uit vorm.

 • @Mordicant | 26-04-12 | 11:02

  Geweldig :)

  Ik heb weleens een tijdje met één van de lokale dorpsgekken zitten praten. Die beweerde dat de nazi’s na de tweede wereldoorlog hun biezen hebben gepakt en in een bunker onder de noordpool zijn gaan wonen. Een bunker zo groot als de stad New York. De UFO die in Rosswell landde was dan ook geen buitenaards voertuig, maar het nieuwste wapen van de nazi’s. Vanwege het feit dat het ding onder de hakenkruizen zat, besloot de Amerikaanse regering het in de doofpot te stoppen.

  Ik denk dat hij en Micha het goed zouden kunnen vinden met elkaar…

 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 11:12

  Als je kritiek hebt, siert het je inderdaad als je daarbij lef toont. Passieve jankers, daarvan hebben we er al genoeg in dit land.

  Bakito | 26-04-12 | 11:15 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 11:15

  Dus lef is volgens jou belangrijker dan inhoud? Wat een droplul…

 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 11:17

  Als dat zo is, beoordeel Mischa Kat dan op zijn inhoudelijke standpunten, niet op zijn woonplaats.

  Bakito | 26-04-12 | 11:19 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 11:15

  En Micha’s lef bewoog hem tot schoppen tegen de Nederlandse koninklijke familie… VANUIT LAOS!

  * schudt met hoofd * Je bent echt uit vorm zeg…

 • En dan zijn er nog mensen die beweren dat @Andie en ik een pact hebben en vier handen op een buik zijn….

  Bakito | 26-04-12 | 11:20 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 11:20

  Pact my ass. Ik zie je het liefst vandaag nog naar Laos vertrekken…

 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 11:19

  Met internet maakt het toch niet uit vanwaar hij ageert of wel?

  Of moet ie dat vanaf een sinaasappelkistje doen voor de poorten van Noordeinde?

  Bakito | 26-04-12 | 11:21 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 11:07

  Het is maar wat je plaatst onder de noemer ‘politieke tegenstanders’
  Als je dergelijke stukken op je site plaatst, kun je stront aan de knikker verwachten. Ook vanuit mijn luie buraustoel.
  (zie links in de aangifte)
  http://rechtiskrom.wordpress.c.....ntkenning/
  Maar die had je vast al gelezen.
  Kritiek hebben is goed en moet. Maar dit is geen kritiek, dit is pure laster.

 • @Bakito | 26-04-12 | 11:21

  Jij lult over lef, niet ik.

 • Zul je zien, dat hij binnenkort komt met een complottheorie dat Breivik’s moorden ook een hoax is….

 • @Niekske44 | 26-04-12 | 11:24

  Door op zo een karikaturale wijze de Holocaust te ontkennen, vestigt Kat juist de aandacht op het feit dat er een paar duizend joden zijn omgekomen tijdens WOII. Dat werkt namelijk beter dan dat plechtige en serieuze gejeremieer van organisaties als 4/5 Mei Comité en CIDI.

  Bakito | 26-04-12 | 11:29 |
 • @AndieArbeit | 26-04-12 | 11:26

  Mischa Kat kan fysiek gezien niet in elke dictatuur, waartegen hij strijdt, aanwezig zijn.

  Of weet jij nog een goeie chirurg voor deze man?

  Bakito | 26-04-12 | 11:31 |
 • @Bakito | 26-04-12 | 11:19

  Da’s nou net het hele punt, zijn standpunten en woonplaats gaan niet samen. Het is Geert Wilders die naar Afghanistan verhuisd, Marianne Thieme op zeehondenjacht, Emile Roemer als hoofd van de Europese Bank.

  Wat hij verder roept moet-ie zelf weten. Ik kan die ‘onderzoeken’ van hem niet serieus nemen maar hij gaat z’n gang maar. Idioten die hun eigen graf graven moet je nooit ontmoedigen. Ik begrijp alleen niet hoe iemand die zo hard schreeuwt dat-ie voor openheid en vrijheid is zelf in een gecensureerde dictatuur kan wonen.

 • Bakito: het feit dat er een paar duizend joden zijn omgekomen tijdens WOII

  Tellen is niet je sterkste kant?

 • Bakito: Door op zo een karikaturale wijze de Holocaust te ontkennen,

  Karikaturale wijze??? Er is geen greintje karikatuur te vinden in al die stukken. Deze man moet met dergelijke opmerkingen gestopt worden. Hij is complottheorieziek.
  Overigens….een paar duizend????
  Het 4/5 mei comité doet het in ieder geval met eer en waardering.
  Daar valt NIETS op af te dingen.

 • @Traxor | 26-04-12 | 11:43

  De strijders voor VVM hebben zelf vaak de langste tenen, dat is me na enkele jaren soebatten op internet wel duidelijk geworden. Daarin heb je gelijk. Al denk ik daarentegen wel dat Kat chronisch het leven zuur wordt gemaakt door allerlei partijen. M.n. de overheid kan je helemaal tuureluurs maken, als zij de pik op je heeft…

  @Traxor | 26-04-12 | 11:45

  Ik kan er een paar honderd naast zitten, maar hopelijk snap je mijn punt.

  Bakito | 26-04-12 | 12:08 |
 • @Niekske44 | 26-04-12 | 12:06

  Toch vind ik de manier waarop de holocaust wordt beschouwd als ijkpunt voor menselijk leed steeds meer een dogmatisch gedrocht worden. Het leidt bijvoorbeeld de aandacht af van wat wij als Nederlanders in de loop der eeuwen aan slachtpartijen hebben aangericht.

  Bakito | 26-04-12 | 12:11 |
 • Bakito: Al denk ik daarentegen wel dat Kat chronisch het leven zuur wordt gemaakt door allerlei partijen. M.n. de overheid

  Dat mag je toch ook wel verwachten als je dergelijke stukken schrijft.
  Als iemand een blog schrijft over de bevalling van een zeekoe, zal die ook weinig last hebben van dergelijke instanties.
  Ik meen hier laatst eens een stukje gelezen te hebben over een of andere reporter die voor de camera ineens niet meer zijn scherpe collums wilde verdedigen, en de reporters dmv bewaking het pand heeft doen laten verlaten. (even titel kwijt) Wie de bal kaatst noemen ze dat…

 • Bakito: Ik kan er een paar honderd naast zitten

  Dat zeker. Paar miljoen, meer. Ik begrijp je punt over ‘dogmatisch gedrocht’ maar dat doet verder aan de feiten niks af. Dat die feiten 65 jaar later voor de karretjes van allerlei groeperingen gespannen worden is een ander verhaal, maar mi geen reden om de holocaust te bagatelliseren.

 • @Bakito | 26-04-12 | 12:11

  Bakito: wij als Nederlanders in de loop der eeuwen aan slachtpartijen hebben aangericht.

  Die quote moet ik je gelijk in geven. En is niets om trots op te zijn. Mag overigens ook best meer aandacht krijgen.
  Ik denk overigens niet dat de holocaust gezien word als eikpunt van menselijk leed. Maar eerder een eikpunt van de gevolgen van indoctrinatie van complete volken, en diens gruwelijke gevolgen. Wat één man weet te bewerkstelligen, en een aanzienlijke impact heeft op de rest van de wereld.

 • @Niekske44 | 26-04-12 | 12:14

  De overheid heeft allerlei middelen tot zijn beschikking om burgers dwars te zitten. Zo ken ik linkse activisten, zonder strafblad en nooit naast het potje gepiest, maar die bovengemiddeld vaak belastingcontroles krijgen en visums worden geweigerd om naar de V.S. reizen.

  Het is dan ook erg naïef van je om zulke praktijken weg te zetten als verzonnen complottheorieën. Enfin, ik heb m al eerder genoemd, remember Willem Oltmans.

  Bakito | 26-04-12 | 12:21 |
 • Niekske44: een of andere reporter die voor de camera ineens niet meer zijn scherpe collums wilde verdedigen

  Not quite. Dat was Breedveld en die wilde niet door Powned op z’n werk (dat niks met z’n columns te maken heeft) lastig gevallen worden. Kan ik me wat bij voorstellen. Als jij hier op persoonlijke titel een scherpe kritiek schrijft vind je het ook niet leuk als we je op je werk gaan opzoeken voor opheldering.

 • Niekske44: Wat één man weet te bewerkstelligen

  Tot in de haarmode aan toe, nota bene. Wie durft er nog met een bloksnor en spuuglok over straat? Was in 1920 heel gewoon.

 • @Bakito | 26-04-12 | 12:21

  Ho even, ik zet dat niet weg als complottheoriën. Het enige wat ik zeg is dat als je maatschappelijk kritisch bent, op een manier zoals Micha dat is, moet je niet raar op je snuffert kijken als je op je vingers getikt wordt. Op zich is dat natuurlijk ook wel terecht. En wat jezelf zegt, hij zoekt hier directe confrontatie mee op. Nou die krijgt hij.

 • @Traxor | 26-04-12 | 12:28

  Niet helemaal met je eens. Natuurlijk voel je je dan behoorlijk bescheten als jezelf dat overkomt. Maar als je op het scherpst van de snede schrijft, mag je toch bets scherpe reactie verwachten? Persoonlijk zou ik daar geen moeite mee hebben, in het gevalletje Breeveld was het min of meer ludieke dat hij geen woord meer wist uit te brengen, daar hij op papier zo fel is. Als iemand het lef heeft om zo schrijven, mag hij ook wel de ballen tonen om zich life te verdedigen.

 • @Bakito | 26-04-12 | 12:21

  Overigens, Oltmans heb ik me niet al te veel in verdiept. Kan daar dus niet op reageren.Maar duik daar binnenkort wel eens in.

 • Niekske44: Maar als je op het scherpst van de snede schrijft, mag je toch bets scherpe reactie verwachten?

  Natuurlijk. Maar met een cameraploeg op z’n werk binnenvallen is een kinderachtig truukje om hem onder druk te zetten. Wat vind je baas hier eigenlijk van, dat idee. Ga dan de confrontatie op een eerlijke manier aan en doe een interview of debat. Hoe dan ook, laten we hier niet dat hele topic nog een keer gaan overdoen :)

 • BeunDeHaas: zo duur is Laos niet natuurlijk.

  Het is daar perfect, jongen! Lekker weer, alles spotgoedkoop, en vast geen uitleveringsverdrag met Nederland. Je moet alleen wel je bek houden en het niet erg vinden om van al dat kontlikken bij de autoriteiten een bruine tong te krijgen.

 • Update: Voorlopig is Micha Kat nog niet in Laos terug. Z’n arrest is met twee weken verlengd. Er is “door verschillende mensen aangifte gedaan van onder meer bedreiging en het doen van valse bommeldingen.”